Driessen De Verffabriek

Welkom bij Driessen De Verffabriek; de meest inspirerende winkel van Helmond met de mooiste producten om je interieur compleet te stijlen. Loop eens binnen en laat je verrassen door het aanbod van hoogwaardige producten, authentieke sferen, kwalitatieve materialen, industriële ambiance, spannende printjes, oude ambachten en oprecht advies. 

De Winkel

Driessen De Verffabriek is een sfeervolle kwaliteitszaak waar je wordt meegevoerd in een totaalconcept van eersteklas verfproducten, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloerbedekkingen, karpetten en trendy woonaccessoires. De beleving in De Verffabriek gaat verder dan eindeloos staren naar verfblikken en je suf bladeren door behangboeken. De trendy omgeving maakt van je bezoek een inspirerend uitje. Ga je voor ongedwongen rondneuzen en stiekem alvast wegdromen in je nieuwe thuis? Of begint de voorpret terwijl je door onze stylisten wordt voorzien van uiterst professioneel advies? Je bent hoe dan ook harte welkom! 

Driessen de Verffabriek, A Celebration of Spring ‘16

 YOU ARE INVITED!

Verf Driessen De Verffabriek

Verf

Ons hoofdproduct is verf. Verf van het soort: hoge kwaliteit en ‘doehetineenkeergoed’ maar wel voor een toegankelijke prijs. Want voor iedere woning kun je bij Driessen De Verffabriek terecht voor verf. 

Manakin14-bewerkt2

Behang

Engels behang, retro behang, stoer behang, behang met bloemetjes, 3D behang, klassiek behang, behang met houtstructuur, fotobehang, zebra behang, behang met bijzondere structuren, romantisch behang… We maken het graag spannend, als je het niet erg vindt. 

Interieur Driessen De Verffabriek

Interieur

Verf en behang vormen een mooie basis voor je interieur, maar daarmee is die woon- of slaapkamer nog geen ‘place to be’. Wist je dat bij Driessen De Verffabriek alles aanwezig is om te slagen voor de totale inrichting van je binnenhuis? 

Merken

De Verffabriek is de meest inspirerende winkel van Helmond

Verftips van de expert

Blog Driessen De Verffabriek

Nature is Rising

Nature is Rising

De dagen worden weer langer, de zon sterker. Het voorjaar is in aantocht. Door de nieuwe energie die hiermee gepaard gaat, krijg je ook weer zin om met je interieur aan de slag te gaan. Maar wat worden de trends?

lees meer
Herfst `15 komt eraan

Herfst `15 komt eraan

De herfst staat weer voor de deur…. de natuur gaat zich opmaken voor nieuwe omstandigheden, de bladeren verkleuren in prachtige tinten en vallen op de grond, ’s avonds is het al vroeg donker en zitten we gezellig met de kaarsjes aan in de kamer.

lees meer
Japan `15

Japan `15

Japan, het land van de rijzende zon waar dè designer van het jaar 2015 vandaan komt, staat qua design en interieur volledig in de picture.

lees meer

Driessen De Verffabriek maakt van je bezoek een inspirerend uitje